Globalcaching

Globalcaching Forum

Je bent niet ingelogd. Klik hier om in te loggen.

Invullen afstanden vanuit GSAK


Auteur Reactie
StefandD


Donateur
Ik heb nu van een aantal caches de afstanden via de kaart op de website ingevuld.
Maar als ik een cache aanklik en na invoeren van de afstand terugga staat de kaart weer op mijn thuiscoördinaten en moet ik de kaart weer verschuiven naar het gebied waar ik bezig ben. Een tijdje heb ik dat opgelost door rechts te klikken en de cache-informatie in een nieuw tabblad te openen, maar dat wordt makkelijk vergeten.
Ook zie ik niet van welke caches de afstand al bekend is.

Ik heb een manier gevonden om de pagina direct vanuit GSAK te openen. Ik vind dat persoonlijk wat handiger, omdat ik ook meteen zie of een afstand al bekend is.

Ga in GSAK naar Extra's --> Opties en kies het tabblad HTML. Voeg in het veld onder Gebruikers URL's de volgende regel toe:

Globalcaching=https://www.globalcaching.nl/geocaches/details/%code

en klik daarna op OK.

N.b. de volgorde is hier belangrijk. Zet je de regel onderaan, dan komt de optie Globalcaching ook onderaan te staan. Ik heb deze nu op regel 2 staan.

Vanaf nu kan je direct op Globalcaching de afstand invullen door rechts op de cache te klikken en Gebruikers URL --> Globalcaching te klikken.
Team Fjordies


Forum admin
Goeie oplossing!

Ik ga nog inbouwen dat de kaart 'onthoudt' waar je was (inclusief filtering) zodat je niet steeds opnieuw hoeft te schuiven. Maar dan nog is je oplossing handig.

Ook ga ik de wandelafstanden (voor donateurs) nog inzichtelijk maken (met mogelijkheid tot filtering) op de kaart.