Globalcaching
Zoeken Informatie
Globalcaching Globalcaching

Cache Call Catch informatie

Welkom op de Cache, Call & Catch hulppagina!

Middels de CCC kun je medecachers om hulp vragen wanneer je vastloopt tijdens het geocachen. Dit kan ter plekke, indien je de beschikking hebt over mobiel internet. Ook kan je vooraf via onze website caches selecteren, je ziet dan, net zoals via de smartphone, de contactgegevens van cachers die de geselecteerde cache hebben gelogd.

Wat moet je hiervoor doen?

Voor wat hoort wat! Om de lijst te kunnen bekijken is het noodzakelijk eerst zelf aangemeld te zijn. Dit doe je door je aan te melden op globalcaching.nl
Vervolgens vul bedenk je een wachtwoord en vul je deze in op je profiel, samen met je e-mailadres als je daarmee ook bereikbaar wilt zijn.
Daarna kun je je aanmelden voor de Cache, Call & Catchlijst. Vul hier je gegevens in. Je kunt dus zelf bepalen op welke manier jij benaderd wilt worden (maar tenminste je mobiele nummer invullen is uiterst gewenst) indien andere geocachers jouw hulp inschakelen.

Het inschakelen van hulp

Door de gccode in te typen krijg je een lijst met geocachers die deze geocache reeds gevonden hebben en zich hebben aangemeld voor de CCC. Zij staan gesorteerd op datum-gevonden (aflopend).

Hoe zijn medecachers te bereiken?

Dit kan iedere deelnemer aan de CCC zelf bepalen. De één wil het liefst gebeld worden, de ander geeft de voorkeur aan sms of twitter. Kijk ook naar de opmerkingen van degene wiens hulp je inschakelt; hier staat vaak iets over bereikbaarheid. Via de mail kan natuurlijk altijd, maar daar heb je ter plekke niet altijd wat aan!

Cache call catch app voor de Android smartphone

Er is een speciale app ontwikkeld (met dank aan Wolojoli) voor de Android smartphone. Deze app is gratis! Kijk op Google Play voor meer informatie.

Cache call catch app voor de WindowsPhone

Voor de WindowsPhone is er ook een app ontwikkeld (met dank aan Z3nuw&). Deze app is ook gratis! Kijk op de Marketplace voor meer informatie.

Cache call catch app voor de iPhone

Voor de iPhone is er inmiddels ook een app ontwikkeld (met dank aan Sunnyhighway). Deze app is ook gratis! Hij is beschikbaar in app-stores in Nederland, Belgie en Italie. Je kunt de app in de app-store vinden met de zoekterm "CCC" of "Cache Call Catch"
Je kunt CCC ook rechtstreeks van de iTunes app-store downloaden

LET OP: Om de CCC te raadplegen moet je zelf deelnemer zijn aan de CCC. Indien je geen deelnemer bent, zul je geen resuiltaten te zien krijgen.

Geocaching Cache Type Icons © Groundspeak, Inc. DBA Geocaching HQ. All rights reserved. Used with permission.